Rion kärki keihäskisaan

17.5.2017

Rio de Janeiron olympiakisojen keihäänheiton kärkinelikko Thomas Röhler, Julius Yego, Keshorn Walcott ja Johannes Vetter kilpailee Kuortaneen Eliittikisoissa lauantaina 17 kesäkuuta. Kotimaan heittäjistä ainakin Tero Pitkämäki haastaa nelikon. Edellä mainittujen lisäksi kisassa ovat mukana ainakin Ruotsin Kim Amb, Argentiinan Braian Toledo ja Qatarin Ahmed Bader Magour.

Kuortaneen kenttäennätys on Aki Parviaisen vuonna 1999 heittämä 93,09. Röhler heitti kauden avauksessaan Dohassa 93,90 ja pudotti Parviaisen kaikkien aikojen maailmantilastossa kolmanneksi. Parviaisen liäksi yli 91 metriä ovat Kuortaneella heittäneet myös Tero Pitkämäki (91,53), Kreikan Konstandinos Gatsioudis (91,69) ja zhekki Jan Zelesny (91,04). Saadaanko tällä kertaa uusia nimiä tuohon tilastoon ?

Vetter aloitti kautensa hyvin kiskaisten Dohassa 89,68. Myös Pitkämäki heitti samassa kisassa lupaavasti tuloksella 84,26 ja Julius Yego on aloittanut kautensa hieman vaatimattomasti 81,94.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s