Maailmantilaston kolmonen mukaan keihäskisaan

2.6.2017

Miesten keihäskisasta tulee kisahistorian kaikkien aikojen kovin sillä tämänhetken maailmantilaston kolmonen Saksan Andreas Hofmann on varmistanut osanottonsa. Hofman on kiskaissut jo tänä keväänä ennätyksekseen lukemat 88,79. Saksalaiset hallitsevat tilaston kärkeä, sillä Thomas Röhler pitää piikkipaikkaa hurjalla 93,90 heitollaan ja toisena on Johannes Vetter tuloksella 89,68. Tiklaston kolmen kärki on mukana kisassa, sillä Röhler ja Vetter ovat jo aikaisemmin vahvistaneet osanottonsa. Kisaan osallistuu neljä ysikympin heittäjää. Röhlerin lisäksi Tero Pitkämäki, Julius Yego ja Keshorn Wallcott.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s