Ringa Ropo avaa kisat

3.6.2017

Eliittikisaurheilija vuodelta 1992, Suomen Urheiluliiton hallituksen jäsen Ringa Ropo on lupautunut kisojen avaajaksi. Ringan nimissä on edelleen Kuortaneen urheilukentän kenttäennätys 675. Tuolla tuloksella pärjäisi tänäkin päivänä kansainvälisillä kentillä erittäin hyvin. Hän hyppäsi tuon ennätyksen vuoden 1992 kisoissa. Samoissa kisoissa tehtiin muitakin kovia tuloksia. Antti Haapakoski juoksi pika-aidat 13,55, Seppo Räty kiskaisi keihästä 86,04, Ville Hautala juoksi 3000 m esteet ajassa 8.36,99 ja Kuuban Yoelvis Quesada loikki kolmiloikkaa 16,96.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s