Yleisurheilun huippukisat valmisteluun Kuortaneella

Tämän vuoden Eliittikisat onnistuivat hyvin. Kiitos upeista kisoista kuuluu urheilijoille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille. Nelituhatpäisen kisayleisön edessä nähtiin huipputuloksia ja koettiin jännittäviä hetkiä kauniissa kesäsäässä. Jälleen kerran kisat olivat kotimaista eliittiä.
Heti kisojen jälkeen käännettiin kisaorganisaatiossa katseet tulevaan ja aloitettiin ensi kesän kisojen suunnittelu. Kuortaneen kisat ovat käsite suomalaisessa yleisurheilukesässä. Tätä tarinaa halutaan jatkaa ja kehittää edelleen. Kesän jälkeen Kuortane tulee hakemaan Suomen Urheiluliiton ja YLE:n suunnitteleman huippusarjan kisoja vuodelle 2018 ja aloittaa samalla kisojen kehittämisen entistä korkeammalle kansainväliselle tasolle. Kisojen kehittämisestä ja toteuttamisesta vastaavat yhdessä Kuortaneen Kunnon kisaorganisaatio, Kuortaneen kunta ja Kuortaneen Urheiluopisto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s