Pousilla vielä kenttäennätys

50 vuotta sitten juhannuksena miesten kolmiloikan SE-tuloksen 17,00 Kuortaneella hypännyt Pertti Pousi pitää edelleen kenttäennätystä hallussaan. Ennätys on tämänvuotisissa kisoissa suuressa vaarassa, sillä mukana on viime kaudella Pousilta Suomen ennätyksen vienyt ja 17,14 loikkinut Simo Lipsanen.

Lipsanen lähenteli jo viime kesänä 17 metriä Kuortaneella, sillä hänen voittotuloksensa oli 16,93. Lipsanen saa kirittäjäkseen 17,35 hypänneen Etelä-Afrikan Godrey Mokoenan, joka on ehtinyt loikkia kauden toistaiseksi parhaaksi tuloksekseen 16.92.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s