Miesten pikaviestijoukkueella kovat kirittäjät

Yleisölle tarjoutuu Kuortaneen Motonet GP – Juhannuskisoissa mahdollisuus herkutella myös miesten mielenkiintoisella ja jännittävällä 4×100 viestillä, missä Suomen kvartetti saa  vastaansa Ruotsin ja Tanskan joukkueet.  Suomen miehet kiidättivät äskettäin viestiä Genevessä kelpo aikaan 39,64 ja sijoittuivat Ranskan, Iso-Britannian ja Sveitsin jälkeen neljänneksi, Tuon juoksun perusteella voi Suomen joukkueen nostaa suosikiksi, sillä aika uupuu vain 0,39 sekuntia Suomen ennätyksestä 39,25. Suomi oli Genevessä liikkeellä tuorein voimin ja varmin vaihdoin, kun viestiä veivät Eetu Rantala, Riku Illukka, Oskari Lehtonen ja Samuel Purola. Heistä kukaan ei kuulunut joukkueeseen, kun Suomi merkautti Tampereella tuon SE-ajan. Kun Berliinin kisoihin pääsee 16 parasta maata rankingaikojen perusteella, on Suomella hyvät mahdollisuudet saada kisakoneeseen miesten pikaviestijoukkue. Viestin lisäksi kisoissa on lisälajina miesten 100 m, sillä osa viestimiehistä haluaa ohjelmassa olevan 200 metrin sijasta juosta satasen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s