Media

Akkreditoituminen / KuortaneGames

Akkreditoituminen tulee lähettää 14.6.18 mennessä sähköpostitse  osoitteeseen arja.stevander@icloud.com

KuortaneGames-lehdistötilat on Kuortaneen Lukiolla (Keskustie 91, 63100 Kuortane), joka sijaitsee Urheilukentältä 100 m kantatie 66:n suuntaan. Lukion pihassa on varattu medialle parkkipaikkoja.

Lehdistötilat ovat ennen kisoja auki klo 9.30-12.00. Lehdistötiloista saa kisoissa tarvittavan materiaalin mm. käsiohjelman, PRESS-kortin ja tarvittaessa PHOTO-liivin, jolla pääsee kentälle kuvaamaan. Liivejä on rajoitettu määrä, joten kerro photo-liivin tarve akkreditoitumisen yhteydessä. Kentällä liikkuessa pitää ottaa huomioon urheilijoiden suoritukset ja YLE:n kamerat.

Liikuntahotellilla on kutsuvierasruokailu klo 14.30-16.30, johon myös median edustajat ovat tervetulleita. Ruokailuun tarvittavan lipun saa lehdistötiloista Lukiolta.

Kentällä lehdistökatsomo sijaitsee pääkatsomossa, jossa on myös nettiyhteydet median käytössä. Lajien voittajat tuodaan lehdistökatsomon eteen haastatteluja varten. Myös muiden urheilijoiden haastattelut ovat lajien jälkeen suotavia ja ne hoidetaan myös lehdistökatsomon edessä kisaturvallisuuden vuoksi.

Kisojen jälkeen Lukion lehdistötilat ovat median käytössä. Toivomme, että kisojen jälkeen median edustajat lähettäisivät linkin tekemiinsä kisauutisiin.

Lämpimästi tervetuloa Kuortaneelle MotonetGP-kisoihin!

Maarit Laitinen
maarit.laitinen(at)kuortane.com
puh. +358 6 516 6268
fax. (06) 516 6229